O Burela supera o primeiro envite de Copa

PUBLICADO EN: Noticias de GaliciaBurelaDeportes
A-
A+

O Burela FS Pescados Rubén superou onte o primeiro envite de Copa Galicia con 1-6 na visita á pista do Leis Marcón, de Segunda División. Aos tantos por partida dobre de Gaby e Maite e a diana de Ceci, sumouse a novísima Judith, estreando a súa conta goleadora coa elástica laranxa.

O cadro de Iván Cao, Lucas, puido liquidar a contenda distanciándose no marcador axiña ante un rival con pouco perigo sobre as filas mariñás. Ceci abriu a lata xa no minuto 3, aproveitando un rexeite do pau á tentativa de Claudia. Acto seguido, Gaby recibía dentro da área tras roubo de Maite para subir o 0-2. As locais reduciron distancias no 8, nas zapatillas de Ana, pero Maite volveu afastar as burelistas no 14.

Tras o descanso, Gaby anotou o 1-4 en xogada individual desde a banda (minuto 23). Bea, nos minutos 27 e 28, asistiu a Maite e Judith para o definitivo 1-6.

O equipo de Lucas retomará os adestramentos o vindeiro luns.

Próximos rivais. O conxunto mariñán aínda terá que medirse en fase de grupos ao Poio Pescamar FS, de Primeira, e Olivo FS, de Autonómica, con datas pendentes de confirmación. Estes dous rivais xa se viron as caras, con 15-1 a favor do primeiro.

12 de novembro de 2015 | 18:12 • Sen comentarios